Harmonie EMM start kaartverkoop Buulse Proms 2023

BUDEL – Na het behalen van het Nederlands Kampioenschap door het harmonie-orkest en een Eerste Prijs Cum Laude tijdens het Europees Muziekfestival voor de Jeugd richt de gehele harmonie nu alle aandacht op de komende Buulse Proms die op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2023 in de Zuiderpoort worden gehouden

Buulse Proms moet je ‘Horen, Zien en Beleven’ wordt vaak gezegd.  En zeker deze keer want de Buulse Proms belooft nog groter en spectaculairder te worden dan ooit tevoren.  Door Corona konden de Proms concerten in 2020 van de toen 100 jaar bestaande harmonie EMM helaas geen doorgang vinden. Vandaar dat nu alles uit de kast is gehaald om de toeschouwers te verrassen op een show die haar weerga niet kent.  De nieuwe avondvullende show heeft als thema “Show must go on” meegekregen. 

De Buulse Proms is in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste indoor muziekevenement in Cranendonck en omstreken.  Het is een muzikale extravaganza die elke drie jaar duizenden bezoekers trekt uit de gehele regio.  Het evenement biedt een podium aan diverse solisten, die wij u graag de komende tijd voorstellen, Projectkoor Experience en dansers die hun talent laten zien en hun passie voor muziek delen met het publiek. De combinatie van verschillende muziekgenres, van pop tot rock en van klassiek tot jazz, zorgt voor een onvergetelijke ervaring die iedereen zal raken.

Maar de Buulse Proms is meer dan alleen muziek. Het evenement staat bekend om zijn adembenemende lichtshows, visuele effecten en spectaculaire podiumproducties. De hele avond staat in het teken van entertainment en spektakel. U wordt meegenomen op een muzikale reis en zal versteld staan van de prachtige performances in een oogverblindend decor.  Na afloop is er een grandioze afterparty met live muziek tot in de kleine uurtjes. Voor muziekliefhebbers is de Buulse Proms een fantastische avond uit dus kom samen met uw vrienden, familie of collega’s en beleef deze unieke ervaring!

De fysieke kaartverkoop is op zaterdag 27 mei en 3 juni vanaf 10.00 uur in de Borgh, Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 te Budel.  De Borgh is open vanaf 09.00 uur.   De entreeprijs bedraagt € 29,50 voor zitplaatsen en € 25,- voor staanplaatsen. Vanaf 27 mei 2023 kunt u ook online kaarten bestellen via www.buulseproms.nl

Foto Michel Achten