Maak Rimpels van start in Cranendonck

CRANENDONCK –  Het Maak Rimpels programma bestaat uit verschillende bijeenkomsten, die erop gericht zijn de deelnemers toe te rusten om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven. De bedoeling is, dat door mee te doen aan het programma, deelnemers met elkaar op een positieve manier ouder kunnen worden en de dingen die ze willen doen ook kunnen blijven doen.

Het programma, dat in groepsverband wordt aangeboden, bestaat uit vier onderdelen:

• Bijeenkomsten waar je bewust wordt gemaakt van je brede gezondheid op dit moment;

• Bijeenkomsten waarin je kunt leren omgaan met moderne communicatiemiddelen als de smartphone;

• Een bewegingsprogramma onder leiding van de buurtsportcoach, omdat samen bewegen zoveel leuker is;

• Een sociaal programma om met elkaar een fijne groep en een sociaal netwerk te vormen.

Dit alles gebeurt in een gezellige, veilige en gemoedelijke sfeer, waarin niks moet en alles mag. Het programma wordt gratis aangeboden aan zelfstandig wonende oudere volwassenen in de gemeente Cranendonck. 

Voor de volgende bijeenkomsten kunt u zich nu inschrijven:

Start Positieve Gezondheid bijeenkomsten op 11 mei, 25 mei, 1 juni en donderdag 8 juni van 13.30 tot 15.00 uur in De Borgh in samenwerking met ’t Buuls zitje voor de dorpskern Budel, contactpersoon Kitty Arets (0031 6 30 44 77 05)  Aanmelden gewenst via Kitty Arets 

Informatiebijeenkomst op 15 mei om 13.30 uur in gemeenschapscentrum de Schakel in Budel-Dorplein in samenwerking met WMO werkgroep Dorplein en de Huiskamer Dorplein, contactpersoon Sociaal Makelaar Mariëtte Claessens (0031 6 82 66 21 79)  Aanmelden via huiskamerdorplein@gmail.com of via Mariëtte Claessens 

Informatiebijeenkomst op 7 juni om 14.00 uur in Onze School in Maarheeze in samenwerking met de KBO Maarheeze voor de dorpskern Maarheeze, contactpersoon Wil Thijssen (0031 495 59 25 50)  Aanmelden gewenst via Wil Thijssen.

Samen maken we de krachtigste rimpels!