Scheidsrechters gezocht

MAARHEEZE – VV Maarheeze is voor het Internationaal Jeugdtoernooi nog op zoek naar een aantal scheidsrechters. Het gaat om wedstrijden van de JO11/JO12 op zaterdagmiddag 3 juni en van de JO14/JO15 op zondagmiddag 4 juni. Wil jij de jeugd geweldige wedstrijden laten beleven? En vind je het leuk om (Internationale) wedstrijden te fluiten? Voor eventuele vragen en/of je aan te melden; Jeugdtoernooi@vvmaarheeze.nl

Ook is de organisatie nog op zoek naar een aantal vrijwilligers die willen helpen om het Internationale Jeugdtoernooi tot een daverend succes te leiden. Of je nu trainer, leider, ouder, speler of een ander familielid bent, iedereen kan helpen. Op de website van v.v. Maarheeze staat een formulier waarmee je je kunt aanmelden als vrijwilliger. Je kunt aangeven voor welke “taak” (of taken) je je wilt aanmelden en wanneer je beschikbaar bent.

En tenslotte nog een mededeling. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor ons toernooi. Voor de actuele beschikbaarheid, meer informatie en/of aanmelden kun je terecht op; Tournify.nl/live/vvmaarheeze Voor eventuele vragen, etc. kun je mailen naar: Jeugdtoernooi@vvmaarheeze.nl