Veel prachtige films te zien in De Hofnar

VALKENSWAARD – Het theaterseizoen van Theater De Hofnar is bijna op zijn eind. Films zijn nog volop te zien op maandagen, dinsdagen en soms op woensdagen. Kom gezellig een filmpje pakken. Van documentaires en prachtige dramafilms tot heerlijke komedies. 

Documentaire Dicht bij Vermeer
Binnenkort is ‘Dicht bij Vermeer’ te zien in De Hofnar. Hierin geeft Gouden Kalf winnaar Suzanne Raes een unieke inkijk in de totstandkoming van de grootste Vermeertentoonstelling ooit. Ze filmt Rijksmuseum curatoren Gregor Weber en Pieter Roelofs en restauratoren Abbie Vandivere en Anna Krekeler in hun missie om een completer beeld te geven van de schilder. 

Mooie dramafilms
Schrijver, producent en regisseur Todd Field maakte de film ‘Tár’ (12+). Met in de hoofdrol Cate Blanchett als Lydia Tár, een grensverleggende dirigente van een groot Duits orkest.
De film ‘A Good Person’ (12+) vertelt het verhaal over Allison die een fataal ongeluk krijgt, waarbij haar toekomstige schoonzus het niet overleefd. Allison komt jaren later Daniel tegen, de vader wiens dochter het ongeval niet overleefde. Hoe zal deze hereniging verlopen? Met in de hoofdrollen Florence Pugh en Morgan Freeman. De film ‘Air’ (AL) is een film van de bekroonde regisseur Ben Affleck over de baanbrekende samenwerking tussen de toen nog jonge Michael Jordan en de pas opgerichte basketbaldivisie van Nike, dat met het merk Air Jordan een revolutie teweegbracht in de sportwereld en de hedendaagse cultuur. 

(Romantische) komedie
Ben je meer een (romantische) komedie filmkijker? Kom dan in mei en juni naar de film ‘Maybi I Do’, de Franse film ‘Mon Crime’, de Nederlandse film ‘Zomer in Frankrijk’ of ‘Bookclub: The Next Chapter’.

Info & kaarten  
Voor alle filmvertoningen en het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op www.hofnar.nl/film. De kaartverkoopbalie is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.