Diamanten bruiloft Alders-Loos

PELT – Zestig jaar geleden stapten Jacky Alders (82) en Madeleine Loos (82) in het huwelijksbootje in het gemeentehuis van Overpelt. Ondertussen zijn ze 60 jaar verder en vieren ze hun diamanten bruiloft. Jacky en Madeleine wonen al vele jaren in de Hayenhoek en hebben ondertussen 2 kinderen, 3 kleinkinderen en 1 achterkleinkind. Jacky heeft 40 jaar op Philips gewerkt, 20 jaar in ploegen en 20 jaar in het labo. Madeleine is altijd huishoudhulp geweest, waarvan meer dan 30 jaar op dezelfde plek, waar Jacky ook meehielp in de tuin. Ze zijn altijd actief geweest – en zijn dat nog steeds – in het verenigingsleven op de Grote Heide, waaronder Okra en Samana. Op 3 mei kregen ze bezoek van een delegatie van burgemeester en schepenen om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk. Gefeliciteerd!