Kindermusical Hocus Pocus te zien in de Borgh!

BUDEL – Op 9 juli brengt een groep kids uit Budel en omgeving de kindermusical ‘Hocus Pocus’ op de planken in De Borgh in Budel. En de laatste kaartjes zijn nu te koop! De musical zit vol met leuke liedjes die je bijna allemaal wel kent! 

Het bekende verhaal over de Sanderson zussen, heksen, die op zoek zijn naar jonge kinderen zodat ze zelf eeuwig jong blijven. Een groep kids uit Budel en omgeving heeft hiervoor een jaar gerepeteerd en zijn er nu klaar voor om dit te laten zien! Ze hebben elke woensdag musicalles bij  Sportivo en volgen de theaterlessen bij Desdemona Dance. De show is op 9 juli om 15.00 uur te zien. En tijdens deze show zijn er optredens van dansteams van T-Force!  Kaarten zijn vanaf nu te koop bij de Borgh. En als je de musical kriebels krijgt kun je na de show met ons mee repeteren voor de volgende musicalvoorstelling! Meer info? Bel 0031 6 51034019.