Tanguy Delpire versterking voor Sporting Pelt!

PELT –  Tanguy is de jongere broer van onze Louis Delpire (alias ‘DP’) en petekind van Jo Delpire (ex-Neerpelt). Hij was op zijn 20e (5/9/2002) al een bepalende speler bij zijn moederclub Kraainem, spelend in 1e nationale. Zo ziet de voorzitter en secretaris van Kraainem (papa en mama Delpire) hun 2e zoon ook naar Noord-Limburg trekken! Van een handbalfamilie gesproken!

Tanguy voelt zich echter klaar om hogerop te gaan maar vooral om alvast 3 jaar bij Sporting keihard te gaan werken aan zijn handbalcarrière. Deze laatstejaars student TEW komt zich ook in Neerpelt vestigen en heeft, ondanks meerdere aanbiedingen, gekozen voor het opleidingsplan bij Sporting Pelt. Met 4 tot 6 baltrainingen en (min) 4 gepersonaliseerde krachttrainingen per week schuwt hij alvast het zware werk niet. Tanguy is een polyvalente opbouwer van 1,90M en (nu nog) 86kg en zal zowel bij H2 als H1 te bewonderen zijn. Zo staat er bijna een volledige en hele jonge, talentvolle lichting klaar om op termijn door te groeien naar ons fanionteam. Sporting Pelt is blij dat het opnieuw een Belgisch talent weet te binden en zelf is Tanguy ook tevreden: “Ik heb hier al een aantal keren mogen meetrainen en ben afgelopen seizoen meermaals naar mijn broer komen kijken. Ik bewonder Louis om zijn doorzettingskracht en mentaliteit. Daar wil ik een voorbeeld aan nemen! Ik ben onder de indruk van de entourage hier bij Pelt, zijn grote supportersschare maar vooral van de omkadering en sportieve mogelijkheden. Ik ben blij om mij, naast mijn studies, volledig te kunnen geven voor mijn grote passie en vind dat ik mijn ambitieuze plan het beste bij Sporting Pelt kan uitvoeren! Vandaar ook mijn driejarig engagement.”

 Welkom in de handbal familie van Sporting Pelt, Tanguy!