Budelse Brouwerij triomfeert op de Dutch Beer Challenge 2023

BUDEL – Aan de Budelse Brouwerij zijn tijdens de Dutch Beer Challenge 2023 twee Gouden Medailles toegekend, aan Budels Pilsener en Budels Malt 0,0%.

Budels Pilsener, een bier dat bekend staat om haar verfijnde smaakprofiel en uitgebalanceerde karakter, werd onderscheiden om haar uitmuntende kwaliteit. De jury prees het bier vanwege haar perfecte balans tussen hopbitterheid en moutige zoetheid, waardoor het een ware klassieker binnen het pilssegment is. Door de toekenning van de Gouden Médaille in de categorie Blond-Pils is Budels Pilsener uitgeroepen tot het beste Pilsener van Nederland. 

Budels 0,0% Malt Alcoholvrij bier werd ook bekroond met een Gouden Medaille, en wel in de categorie Innovatie Speciaal – Alcoholvrij. Dit biologische alcoholvrije bier overtuigde de jury met haar uitzonderlijke smaak en aroma. Het is een verfrissend bier met een volle body en een delicate balans met  moutige accenten en subtiele hoparoma’s. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor bierliefhebbers die op zoek zijn naar een verantwoorde drinkervaring.

De Dutch Beer Challenge is een van de meest gewaardeerde professionele bierwedstrijden in Nederland, alleen de beste bieren worden erkend. 

Het winnen van de twee Gouden Medailles is een knappe prestatie van de Budelse Brouwerij. Het onderstreept haar toewijding , vakmanschap en kwaliteit, evenals haar vermogen om bieren te creëren die zowel traditioneel als innovatief zijn. Meer informatie kunt u terugvinden op  www.budels.nl