Comedy Club in CC Palethe 

PELT – Op donderdag 1 juni is het lachen, gieren, brullen geblazen bij CC Palethe in Pelt. Cabaretier Nigel Williams komt namelijk langs in de Comedy Club. 

Is het een gevolg van corona? Van de dreigende klimaatverandering? Van een almaar vreemder wordende gedigitaliseerde wereld? Of heeft Nigel Williams gewoon een slag van het ouder worden gekregen? ‘Tijdens de lockdowns heb ik veel geslapen en ik ben kennelijk wakker geworden in een andere dimensie,’ zegt de ondertussen Belg geworden Britse stand-upcomedian. ‘Het is alsof ik alles ervaar in spiegelbeeld van wat het vroeger was. Ben ik links? Rechts? Of lig ik gewoon op de middenberm te dromen?’ Nigels kompas werkt niet meer en hij is de weg volledig kwijt. Hij weet zelfs niet of hij wel een weg zoekt. Hij worstelt met de vraag: ben ik het? Ligt het aan mij, of is de wereld plots binnenstebuiten en ondersteboven? Durf samen met hem de absurditeit van deze verwarrende en gekke tijden, van deze nieuwe realiteit onder ogen zien en er hard om lachen. Humor is sterker dan alle vaccins, therapieën en fake news samen.

Voor meer informatie en tickets kijk op www.palethe.be 

Fotocredit: Nigel Williams