Nieuw theaterseizoen 2023-2024 Theater De Hofnar 

VALKENSWAARD  – Theater De Hofnar gaat gauw los met de verkoop van het nieuwe seizoen. Op donderdag 25 mei start de kaartverkoop voor theaterseizoen 2023-2024.

Er staat een goed gevuld programma klaar met maar liefst 120 voorstellingen. We kunnen zeggen dat het er allemaal weer is. Voorstellingen uit Valkenswaard en omstreken, een divers landelijk aanbod en een aantal zeer speciale avonden. Met prachtige toneelstukken, erg leuke cabaretnamen en een zeer gevarieerd muziekaanbod. Voor ieder wat wils, met grote en startende namen. 

Pak je agenda erbij
Ben je benieuwd welke voorstellingen er allemaal te zien zijn volgend theaterseizoen? Neem vanaf maandag 22 mei een kijkje op www.hofnar.nl. Vrienden van De Hofnar kunnen vanaf maandag 22 mei om 12.00 uur kaarten bestellen in de voorverkoop. Vanaf donderdag 25 mei om 12.00 uur gaan alle verkoopkanalen open en kan iedereen kaarten bestellen voor seizoen 2023-2024. 

Theateragenda
Ook dit jaar weer brengen wij een geheel nieuwe theateragenda uit die meerdere malen, in verschillende edities, zal verschijnen. De eerste editie valt vanaf 25 mei samen met het Valkenswaards Weekblad en De Schakel bij iedereen op de deurmat. Ontvang je deze weekbladen niet? Dan kun je vanaf 22 mei de theateragenda ophalen bij De Hofnar

Kaarten Voor meer informatie of voor het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.