Vrijwilligerspenning voor Louis van de Waarsenburg

CRANENDONCK – Op zaterdag 13 mei aanstaande heeft burgemeester Roland van Kessel de vrijwilligerspenning van de gemeente Cranendonck uitgereikt aan Louis van de Waarsenburg uit Budel. Hij ontving deze penning voor zijn tomeloze inzet voor Tour d’Asperges: een jaarlijkse fietstocht van ongeveer 90 kilometer door Noord-Brabant waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan diverse goede doelen gericht op kinderen.

Op de dag van de uitreiking van de vrijwilligerspenning vond het wielerevenement voor de 35e keer plaats. Onder leiding van de heer Van de Waarsenburg is Tour d’Asperges uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement met meer dan 120 deelnemers. 

Meer over de Tour d’Asperges leest u in deze editie van HAC Weekblad.

Foto Louis van de Waarsenburg en burgemeester Roland van Kessel Foto Jos Meusen