Ledûb Volleybal Festival voor alle leeftijden!  

BUDEL – Dit jaar wordt het Ledûb Volleybal Festival (2,3,4 juni 2023) nóg leuker voor jonge sporters dankzij speciale activiteiten voor de mini’s en jeugd. Dit is dé ideale kans voor kinderen om kennis te maken met volleybal of sfeer te proeven tijdens het Ledûb Volleybal Festival.  

Jeugdtoernooi
Op zondagmiddag 4 juni van 13:00 uur tot ongeveer 16:00 uur wordt er een jeugdtoernooi georganiseerd. Kinderen tussen de 10 en 15 jaar mogen individueel inschrijven. Teams worden samengesteld door de organisatie. Volleybal-ervaring is niet per se nodig, geef dit wel aan bij je inschrijving. Inschrijving en deelname zijn gratis. Schrijf je uiterlijk tot en met 28 mei in door een mail te sturen naar jeugd.ledubfestival@gmail.com. 

Mini-clinic
Alle kinderen tussen de 5 en 12 jaar mogen op zondag 4 juni van 11:00 tot 12:00 uur meedoen met de mini-clinic. Volleybalervaring is niet nodig, maar mag natuurlijk wel. Zorg dat je sportieve kleding aan hebt en om 11.00 uur bij de velden tegenover de wedstrijdleiding bent. Na afloop krijgen alle kinderen wat lekkers. Aanmelden is niet nodig.