Loopgroep Cranendonck daagt jou uit

CRANENDONCK – Op zondag 17 september staat de 16e editie van Halve en Kwart Marathon van Cranendonck weer op het programma. Lopers van Loopgroep Cranendonck starten binnenkort met de voorbereiding en nodigen jou uit om ook deel te nemen. Daarom organiseert deze enthousiaste groep hardlopers speciale trainingen voor zowel beginnende als ervaren deelnemers aan de wedstrijd. Voor een bedrag van slechts 30€, inclusief het inschrijfgeld voor de gekozen afstand, kunnen hardlopers zich aansluiten bij de loopgroep en deelnemen aan de trainingssessies. De Halve en Kwart Marathon van Cranendonck is een populaire hardloopwedstrijd die jaarlijks veel deelnemers trekt. Het evenement, dat door de Stichting halve en kwart marathon Cranendonck wordt georganiseerd, biedt hardlopers de mogelijkheid om hun grenzen te verleggen en persoonlijke doelen te bereiken. Er kan gekozen worden uit 4 afstanden: de halve marathon (21,1 km), 10 miles (16,1 km), kwart marathon (10,5 km) en de 5 km. Met name de 5 km is ideaal om mee te starten als je weinig of geen loopervaring hebt. Maar welke afstand je ook kiest, Loopgroep Cranendonck biedt begeleiding en training op maat zodat jij optimaal voorbereid aan de start staat. Onze ervaren trainers zorgen voor een gevarieerd programma dat gericht is op het opbouwen van conditie, het verbeteren van looptechniek en het versterken van spieren. Daarnaast is er veel aandacht voor blessurepreventie en het stellen van realistische doelen. Een van de deelnemers van vorig jaar deelt haar ervaring: “Ik had nog nooit eerder aan een hardloopwedstrijd deelgenomen, maar dankzij de trainingen van Loopgroep Cranendonck voelde ik me zelfverzekerd en goed voorbereid. De trainers gaven me persoonlijke tips en motiveerden me om mijn grenzen te verleggen. Het was een geweldige ervaring!”

Naast de trainingen biedt Loopgroep Cranendonck ook een stimulerende en gezellige groepssfeer. Hardlopers kunnen elkaar motiveren, ervaringen delen en samen trainen. Het sociale aspect van de loopgroep zorgt voor een extra motivatie en maakt het trainen een stuk leuker. 

De inschrijvingen voor de speciale trainingsprogramma’s van Loopgroep Cranendonck zijn geopend. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de loopgroep via de website www.loopgroepcranendonck.nl of met een mailtje naar trainen@loopgroepcranendonck.nl. Dus of je nu een beginnende hardloper of meer ervaren hardloper bent, wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.