Nieuwe locatie voor TravelXL@home Reis- en adviesbureau Riks de Jong 

BUDEL – Dit jaar viert Riks de Jong het 25-jarig jubileum van zijn reis- en adviesbureau. 

“We zijn erg trots dat we deze mooie mijlpaal hebben bereikt,” aldus Riks, “maar na al die jaren zijn we uit ons jasje gegroeid en daarom verhuist het kantoor volgend jaar naar een nieuwe locatie, midden in het dan, nieuwe centrum van Budel.” 

Reis- en adviesbureau Riks de Jong zal vanaf voorjaar 2024 te vinden zijn aan het Capucijnerplein. Momenteel is het appartementencomplex “De Capucijner” met kantoorruimtes al in volle aanbouw. Riks kijkt er naar uit om er zich met zijn bedrijf te vestigen. “Niet enkel nemen we onze intrek in een gloednieuw gebouw op een prominente locatie in het hartje van Budel. Ook zullen we dankzij de extra vierkante meters efficiënter kunnen werken en nieuwe diensten aan ons al uitgebreide pakket  kunnen toevoegen. We kunnen onze klanten dan in een rustige omgeving nog beter ontvangen.” 

Riks en Mayke zelf zullen eveneens de Antoon Meurkensstraat verlaten, waar het reis- en adviesbureau en hun privé woning momenteel nog gevestigd is. Zij nemen volgend jaar hun intrek in een woning, op loopafstand van het nieuwe kantoor. Natuurlijk zullen we op deze nieuwe locatie dezelfde service en diensten verlenen als vanouds; Riks zal aan de slag blijven als adviseur, gespecialiseerd in o.a. medische reizen naar Turkije. Maar ook groepsreizen naar verre bestemmingen zullen verder uitgebreid worden. Zijn hele Travel XL@home team zal vanzelfsprekend mee verhuizen. Later hierover zeer zeker meer!” 

Voorlopig is en blijft TravelXL@home Budel gewoon te vinden aan de Antoon Meurkensstraat 14. Contact opnemen kan via tel. 0031 495 494908 of via riks@btts.n

Ik was er al, Voor U