Notten Walldesign: Totaalconcept walldesign voor iedere ruimte 

SOERENDONK – Notten Walldesign is gespecialiseerd in het ontwerpen, plaatsen en afwerken van vele diverse walldesigns. Designs die zowel een lust voor het oog als functioneel zijn. Met de juiste walldesign krijgt elke ruimte een compleet andere uitstraling. 

Er zijn diverse stijlen en materialen waardoor de mogelijkheden bijna eindeloos zijn. Martijn Notten denkt graag mee, is creatief en een echte houtworm. Zijn ervaring als meubelmaker komt hier samen waarbij kwaliteit, exclusiviteit en een goede service hoog in het vaandel staan.
 Notten Walldesign levert maatwerk en ontzorgt.  Van het ontwerp tot de plaatsing van de designwand tot het schilderwerk. 

Het kan gaan om een moderne mediawand met geïntegreerd audiosysteem, een classic wall bestaande uit sierlijsten en ornamenten , Akoestische wandpanelen die zorgen voor een beter geluid en minder galm. Een goede akoestiek zorgt voor een fijnere ambiance in de ruimte. Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij Notten Walldesign.

Lambrisering is weer helemaal terug van (nooit) weggeweest. Lambrisering geeft een sfeervol exclusief karakter en is zeker een meerwaarde voor je interieur.  Of het nu een moderne, klassieke of landelijke look betreft: Notten Walldesign heeft tal van keuzes en denkt graag met u mee. Duurzaamheid is en blijft belangrijk. Upcycling wandpanelen, vervaardigd uit gerecycleerde materialen, zijn daarom nog steeds populair. Liever wat exclusiever? Dan zijn er de 2D en 3D panelen. De driedimensionale geometrische vormen accentueren de muren en geven meer diepte en dimensie aan de ruimte. 

Binnenkort opent Notten Walldesign zijn showroom aan de Dorpsstraat in Soerendonk waar ook de werkplaats is gevestigd. De showroom deelt hij samen met Mark Compen die gespecialiseerd is in parket, trappen en renovatie. Wie binnenkort de showroom bezoekt kan meteen ‘proeven’ van de mooie uitstraling van de verschillende wandpanelen. Zo wordt het maken van een keuze voor uw woning of project gemakkelijk. Samen met Martijn kunnen uw wensen en ideeën meteen besproken worden. Hou HAC Weekblad in de gaten voor meer informatie over de opening van de showroom. 

Meer weten over Notten Walldesign voor u kan betekenen? Kijk op www.nottenwalldesign.nl of contacteer Martijn via info@nottenwalldesign.nl of via 0031 6 20835130