Senioren Vereniging Budel Schoot

BUDEL-SCHOOT – De Senioren Vereniging Budel-Schoot had afgelopen week weer diverse activiteiten op het programma staan. De senioren hebben eerst op 4 mei genoten van een gezellige spellenmiddag. Er werd begonnen met een lekkere kop koffie of thee met iets lekkers. Daarna werd er fanatiek gekaart, gebiljart en spelletjes gespeeld. Ook werden de deelnemers een aantal keren verwend met een snackje.

Op vrijdag 5 mei vertrok een volle bus senioren naar de Bollenstreek rond Lisse. Iedereen had er zin in en er werd gezellig gebuurt in de bus. Daar aangekomen lag de boot al klaar voor de rondvaart. Het was een prachtige rondvaart over de Kaagerplassen langs veel molens. Iedereen had genoten van een heerlijke lunch aan boord. Daarna vertrok de bus vanuit Lisse voor een prachtige tour door de omgeving en de bollenvelden. Na de tour ging het richting Casteren, naar restaurant De Kruidenlucht waar de senioren hebben genoten van een heerlijk 3-gangen diner. Het was een fantastische dag…iedereen heeft volop genoten.

Heeft u interesse om ook aan te sluiten bij de Senioren Vereniging Budel Schoot? 

Voor contributie hoeft u het niet te laten, die is 12€ per jaar. U bent al welkom vanaf 55 jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met seniorenbudelschoot@outlook.com