Start van de Zonnebloemloterij 2023 Soerendonk op 12 mei!

SOERENDONK – In de periode tot en met 28 mei 2023 gaan de vrijwilligers van de Zonnebloem Soerendonk (Zurrik) weer huis-aan-huis Zonnebloemloten verkopen. Met de opbrengst van de loterij geven we mensen met een lichamelijke beperking iets om naar uit te kijken: een vrijwilliger die op bezoek komt,  samen een middag doorbrengen met een leuke activiteit in Gemeenschapshuis Den Donck. Steun ons, speel mee en maak kans op mooie prijzen! Eén lot kost €3.

Er zijn dit jaar huis-aan-huis papieren loten te koop via contante betaling, maar ook via een QR-code. Bent u niet thuis, dan kan het zijn dat u onze flyer met in uw postbus vindt met de mogelijkheid om loten online te kopen via de persoonlijke-lotenverkooppagina van de afdeling Soerendonk (www.zonnebloem.nl/en/loten/p/ineke-smits) U ontvangt dan geen papieren lot, maar een lotnummer in uw mailbox. Gemakkelijk, want u krijgt automatisch bericht over de uitslag! De trekking is op maandag 9 oktober 2023. Namens alle vrijwilligers en deelnemers Afdeling Zonnebloem Soerendonk danken wij u hartelijk!