Actieve vrouwen Cranendonck

BUDEL – De Actieve Vrouwen Cranendonck hebben weer een aantal activiteiten op het programma. Veilig Verkeer Nederland komt een gratis theoretische opfriscursus voor de elektrische fiets geven. Alleen de koffie is voor eigen rekening. Een positieve bijeenkomst waar de deelnemer trucs en tips krijgt van VVN. Aan de hand van vragen, stellingen, feiten, spelelementen en filmpjes worden gerelateerde onderwerpen besproken en krijgt de deelnemer tips waarmee zij zich bewust wordt van de eigen veiligheid en hoe zij hieraan kan bijdragen. De bijeenkomst wordt gehouden op woensdagmiddag 21 juni van 13.30 tot 16.00 uur in de Jan van Friete zaal in De Borgh. Aanmelden kan t/m 8 juni bij Ria Vermeulen. actievevrouwen.cranendonck@gmail.com  of tel. 0031 6 25 48 71 94.  

Op woensdag 24 mei is de fietsmiddag. Deelnemers vertrekken om 13.00 uur achter De Borgh. Opgeven bij Mariet de Laat kan tot en met 22 mei. tel: 0031 495-493445 of via e-mail wimdelaat13@gmail.com