HC Cranendonck MO16-2 kampioen

CRANENDONCK – Zaterdag 13 mei is MO16-2 van HC Cranendonck kampioen op het veld geworden. Dit is het eerste team van HCC dat in 2023 veldkampioen is geworden. Drie wedstrijden voor het einde van de competitie is het team niet meer te achterhalen door de tegenstanders. Zaterdag werd er met 6-0 gewonnen van Mierlo. In de 8 wedstrijden die tot nu toe gespeeld zijn, scoorden de meiden 37 keer en kregen zij slechts twee doelpunten tegen. Het behaalde kampioenschap werd uiteraard uitbundig gevierd, met onder andere een rondrit door Maarheeze op de platte kar van Twan Bierings transport. Onderweg werden ze getrakteerd door Café Ons Lieske met een drankje op het terras. 

Na de geslaagde rondrit werd de feestelijke dag afgesloten met een BBQ bij de Hockeyclub in Maarheeze. Komende wedstrijden gaan de meiden proberen om de ongeslagen status te behouden. Op 10 juni wordt het team samen met de andere kampioenen gehuldigd, tijdens het HCC Einde-Competitie-Event 2022/2023.