HAC Weekblad fietsroute 2023

REGIO – Fiets samen met HAC Weekblad langs de mooiste plekjes in Pelt, Hamont-Achel en Cranendonck en rust ondertussen uit op de gezelligste terrasjes in de regio. Dat is waar de Fietsroute van HAC Weekblad voor staat. Niet enkel is de route deze week in de krant te vinden, ook is hij nog te downloaden via de linkjes hieronder.

Sinds jaar en dag is HAC Weekblad een onmisbaar medium in maar liefst 3 gemeenten: een prachtig gebied vol groen, verborgen plekjes en heerlijke fietspaden. Het mooie weer dat in het vooruitzicht ligt, biedt de ideale kans om dit allemaal eens lekker te verkennen. HAC Weekblad helpt u een handje, want op pagina’s 17 t/m 20 staat een volledig uitgestippelde fietsroute voor u klaar. Het traject is maar liefst 87 kilometer lang, goed voor bijna 6 uur recreatief fietsplezier, en voorzien van enkele gezellige stopplaatsen. Bovendien kan er op de stopplaatsen geprofiteerd worden van scherpe aanbiedingen!

Kijk hiervoor snel naar de uitknipbonnen langs de route. Natuurlijk kan je ook gewoon een gedeelte van de route fietsen, want in iedere gemeente is er wel wat te zien! Ideaal als je er bijvoorbeeld met de kids op uit trekt. We hebben op de kaart enkele plekjes extra in de kijker gezet, die volgens ons echt de moeite zijn om er even te stoppen.

Het team van HAC Weekblad heeft hard gewerkt om een mooie route te presenteren. En in samenwerking met diverse lokale horecagelegenheden kan er genoten worden van een natje en een droogje onderweg. Vergeet dus zeker niet de bonnetjes langs de route uit te knippen en mee te nemen! Enkele sportieve medewerkers van HAC Weekblad hebben de route zelf al gereden en goedgekeurd voor jong en oud!

De fietsroute is dus te vinden in deze editie, maar ook te downloaden via www.hacweekblad.eu Daar zijn trouwens ook een korte beschrijving en links te vinden om de route te downloaden rechtstreeks op de fietscomputer. En wie graag de route via de telefoon volgt, kan hem via de QR code inscannen en inladen in de smartphone. Veel fietsplezier!