Twee dagen muziekfeest in het Van Bestpark in Valkenswaard

VALKENSWAARD – Op 27 en 28 mei is het tijd voor Concert in het Park en AmeeZing Valkenswaard. Met toffe tributes, feestelijke Nederlandstalige muziek en alle kans om uit volle borst mee te zingen. 

Op zaterdag 27 mei is het tijd voor Concert in het Park: drie fantastische tributes, afgewisseld met Nederlandstalig topentertainment. Twee van de drie tributebands schitterden tijdens het afgelopen seizoen in het SBS6-programma The Tribute – Battle of the Bands. MJ History is een echte, authentieke Michael Jackson Tributeband met zeer ervaren muzikanten. Mariska Lunes van Diva Turner mag zichzelf met recht de enige echte Nederlandse Tina Turner noemen. En de derde tribute is er één ‘uit eigen dorp’. Doe Maar Net Alsof was de publiekslieveling van de landelijke wedstrijd Clash of the Coverbands. Verder zijn er twee Nederlandstalige sterren: Django Wagner en John de Bever. 

AmeeZing Valkenswaard, op zondag 28 mei, kent in tegenstelling tot voorgaande edities alleen een avondprogramma. Dat start met Valkenswaards grootste talenten tijdens AmeeZing HighSchool met jongeren vanaf 12 jaar die de sterren van de hemel zingen, begeleid door de schoolband van scholengemeenschap WereDi. Daarna is het de beurt aan de AmeeZing Konzert Band voor AmeeZing Valkenswaard Lekker Buiten. Er zullen weer heel veel nationale en internationale hits de revue passeren. Al die nummers hebben één ding gemeen: het publiek mag uit volle borst meezingen. 

Er zijn tickets voor de losse avonden (respectievelijk € 14,50 en € 9,50). Of een aantrekkelijk combiticket voor beide avonden (€21,50). Zowel op 27 als 28 mei opent het park rond 18.30 uur. Meer informatie over het programma en de tickets: www.ameezingvalkenswaard.nl