Zomeravond voetbalcompetitie

BUDEL-DORPLEIN – FC de Hitsige Willy Haon wint strijd om de koppositie in de BZA-Buul zomeravond competitie. 

FC de Hitsige Willy Haon – Veldsink van Hunsel & Govers: 3-1
De strijd om de koppositie ging er stevig maar sportief aan toe. Veldsink van Hunsel & Govers wist als eerste het net te vinden, maar daarna was het toch

FC de Hitsige Willy Haon die beter met de kansen omging. Na een ruststand van 2-1 slaagde Veldsink van Hunsel & Govers er niet in het tij nog te keren.

FC ZAS United – Brabant Totaal Afbouw: 2-3
Twee goed aan elkaar gewaagde teams die in de eerste helft beiden niet tot scoren konden komen, ondanks kansen over en weer. Na de rust bleven de kansen komen en werd er beter mee omgegaan. Het was uiteindelijk Brabant Totaal Afbouw dat met de drie punten aan de haal ging.

Tim Recruitment/de Wielerbaan – vv de Heikanters: 1-1
Tim Recruitment/de Wielerbaan had veel balbezit wat resulteerde in een 1-0 ruststand uit een prachtige kopbal.In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, maar de Heikanters wisten het achter goed dicht te houden en af en toe gevaarlijk de aanval op te zoeken. Een schot van afstand betekende 1-1. Een bal tegen de paal bij de Heikanters en een paar spannende momenten voor beide teams, maar gescoord werd er niet meer.