Dames FCC neemt afscheid van speelsters en zoekt versterking!

CRANENDONCK – In de laatste thuiswedstrijd dit seizoen werd aangetreden tegen hekkensluiter EFC. In de uitwedstrijd in Eersel begin van het seizoen werden de 3 punten met een overtuigende 0-6 meegenomen naar Cranendonck.  De thuiswedstrijd ging wat moeizamer. Cranendonck had het betere van het spel, maar Eersel gaf goed weerstand. Na een klein half uurtje spelen werd de score geopend. Wendy kopte een corner van Anniek mooi in de hoek en zo stond het 1-0. Niet veel later stond ook de 2-0 op het bord na een aanval over links met een goede voorzet op Joke, die netjes binnen schoot. Eersel voetbalde zeker niet slecht maar kwam niet tot kansen.

De tweede helft was iets rommeliger van beide kanten. Cranendonck kreeg nog verschillende kansen maar was niet trefzeker genoeg. Rian tikte nog een schot op goal over, maar veel gevaarlijker werd het bij het Cranendonckse doel niet. Zo werden de laatste thuiswedstrijd de 3 punten netjes thuis gehouden.

Er werden nog 2 publiekswissels doorgevoerd in de laatste 5 minuten voor de speelsters die hun laatste seizoen spelen, namelijk Robin en Rian. We danken hen voor de inzet en het plezier dat ze gegeven hebben aan dit team en zullen ze heel erg missen!

Dinsdag 23 mei wordt de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld in Budel-Schoot tegen Rood Wit. Het zevental speelt hun laatste en tevens zeer belangrijke wedstrijd tegen directe concurrent Mierlo Hout op donderdag 1 juni. Hierin zal beslist worden wie er met het kampioenschap gaat lopen. Als er meiden zijn die graag willen voetballen in het zevental of het elftal, zijn ze meer dan welkom bij het damesteam van FC Cranendonck! Stuur een mailtje naar info@fccranendonck.nl