Finale wedstrijden Turnlust

BUDEL – Zaterdag was het de beurt aan middenbouw niveau 5 en bovenbouw 5de divisie voor hun individuele finale. In de ochtend in de categorie middenbouw niveau 5 2013 kwamen Fenne Govers, Lidia Kurak en Lize Schepens in actie. Allemaal wisten ze mooie oefeningen te turnen en die werden beloond met mooie punten. Deze waren genoeg voor een 20ste plaats voor Lidia, een 22ste plaats voor Fenne en 23ste plaats voor Lize.

De wedstrijd daarna kwamen Noor Soers en Elise van de Wal in actie in categorie middenbouw niveau 5 2012. Ze startten hun wedstrijd op balk wat extra zenuwen meebracht maar ook hier zagen we mooie oefeningen die goed waren voor een 22ste plaats voor Elise en een 30ste plaats voor Noor.

Als laatste deze dag kwamen in de categorie middenbouw niveau 5 2011 Luca Isabel Kramer en Enora Bergs Peeters en in de categorie supplement F junioren Evi van Kerkhoven in actie. Ondanks een blaar bij Evi zagen we bij alle dames mooie oefeningen die goed waren voor een 25ste plaats voor Enora een 29ste plaats voor Luca en een 30ste plaats voor Evi. Zondag stonden de toestelfinales op het programma. Ook hier werden mooie oefeningen geturnd en mooie punten behaald. 

In de categorie supplement G jeugd:
Bobbi Hulzen 4de plaats op brug en 8ste op sprong
Julie la Fazia 7de plaats op brug.

Middenbouw niveau 5
Noor 9de plaats op brug en 20ste plaats op vloer.
Nikki de Haas 23ste plaats op vloer
Enora  14de plaats op vloer en 15de plaats op sprong.
Luca  7de plaats op balk en 21ste plaats op vloer

Supplement F junioren
Evi van Kerkhoven 17de op sprong en 20ste op brug
Roos van Kerkhoven 16de op sprong.

Alle dames mogen met trots terugkijken op hun finalewedstrijden!