Goud in Mierlo 

HAMONT – Afgelopen zondag was het internationale “Houvast” jeugd judo toernooi in Mierlo (NED). Fenne Peeters nam daaraan deel namens Sportschool van de Pol (Helmond). Fenne pakte wederom de eerste prijs bij de meisjes tot 15 jaar, na vier wedstrijden op rij te winnen met ippon. 

Haar broer Milan Peeters stond afgelopen weekend weer voor het eerst op de wedstrijdmat, nadat hij eind maart zijn elleboog op twee plaatsen gebroken had. Dankzij een goede revalidatie en de goede inspanningen van de Kine’s van Motifit, kon hij zijn debuut maken op de European Cup in Bielsko-Bialla (POL). Milan maakte een goede indruk en wist de eerste partij te winnen, in de daaropvolgende partij tegen de Azerbeidzjan Mamishov, kwam Milan nog wedstrijdritme te kort en verloor. Ook de bondscoach was zeer tevreden met Milan z’n wedstrijden, zeker na zo een blessure.