Weer een podiumplaats voor Nielle in Sarajevo

REGIO – Afgelopen vrijdag was er weer een podiumplaats voor Nielle Vroegh van Sportvereniging KoryoSports. Ditmaal in Sarajevo in Bosnië. Nielle wist een Zilveren Plak te behalen op het prestigieuze Taekwondo “European Multi Games”. Dit is een hoog gerankt kampioenschap waarbij Nielle vooral voor de extra ranking punten deelnam. Dit is van belang in voorbereiding op het aankomend wereldkampioenschap en Europees Kampioenschap, om een stevige positie te behalen tijdens de lotingen. 

Na een vrij-loting wist Nielle in de halve finale de winst te pakken op Servië door 2 ronden te winnen. In de finale, wederom een Servische, won Nielle de 1e ronde maar verloor ronde 2 en 3 door een hinderlijke blessure aan haar pols. Niettemin kan ze terugkijken op een geslaagde deelname en weer extra punten toevoeging op de World en EK Ranking.

Leuke bijkomstigheid voor Nielle. Onlangs behaalde Nielle op de “Presidents Cup” in Istanbul het EK ticket voor deelname aan het Europees Kampioenschap en ook nu legde ze, voor de tweede keer, beslag op deze Quota voor EK deelname. KoryoSports is uiteraard weer trots op de aanhoudende zegereeks van Nielle.