Tussenstand Pool de France ná vijfde etappe

HAMONT-ACHEL/CRANENDONCK/PELT – Meer dan 900 mensen hebben zich ingeschreven voor de jaarlijkse Pool de France. De Tour de France-voorspelwedstrijd is dit jaar erg populair en dat is natuurlijk mede te danken aan de prachtige prijzen. HAC Weekblad heeft samen met enkele adverteerders een prijzenpot samengesteld met een totale waarde van 10.000€.

We gaan de komende tijd zien wie er op weg gaan naar deze prachtige prijzen. De prijsuitreiking is op de eerste dinsdag na de Tour de France (dinsdag 25 juli) om 19 uur bij het kantoor van HAC Weekblad. De winnaars krijgen hier persoonlijk bericht van. De nummer 1 uit het eindklassement mag tijdens de prijsuitreiking het eerst een keuze maken uit alle prijzen, dan is de tweede aan de beurt, enzovoorts. Om te kijken wie er aan kop staat van het klassement klik je op de banner van de Pool de France bovenaan op deze pagina.

Dan kom je uit bij het spel en is er een overzicht te vinden van de 905 deelnemers. Bij het ter perse gaan van deze krant zitten we op dag 5 van de Tour de France.  Uit de meest recente uitslagen bevindt Hennie Lammers zich in de gele trui. Na de etappe van Pau naar Lauruns die gewonnen werd door JayHindley kent de Pool de France van HAC Weekblad één koploper: Hennie Lammers.

De tussenstand, na etappe 5

 1. Hennie Lammers Budel-Schoot 601
 2. Wim Roest Budel-Dorplein 599
 3. Nelly Beerten Budel-Schoot 588
 4. William Vlassak Budel 566
 5. Robin Staals Budel 565
 6. Stijn Beerten Budel 560
 7. Michael de Kok Hamont-Achel 560
 8. Martijn Moors Maarheeze 557
 9. Pierre Rutten Budel 555
 10. Toon De Leest Soerendonk 554
 11. Lin Vlassak Budel 554
 12. Pieter-Jan Cuyvers Neerpelt 554
 13. Wiel Moors Soerendonk 550
 14. Raf Kuipers Soerendonk 548
 15. Joyce Frericks Nieuwegein 548
 16. Wessel Ras Budel 548