Einde theaterseizoen is aangebroken

VALKENSWAARD –  Theater De Hofnar sluit binnenkort haar deuren voor vier á vijf weken. Het einde van het theaterseizoen is dus echt aangebroken. De laatste voorstellingen en films bij Theater De Hofnar zijn achter de rug. Er vinden nog enkel groep 8 musicals en twee dansvoorstellingen plaats in onze theaterzaal. Vanaf 15 juli is de kaartverkoopbalie gesloten en vanaf 22 juli gaat ook het theatercafé dicht. Op kantoor wordt er tijdens de zomerstop hard doorgewerkt om te zorgen dat onze gasten weer volop gaan genieten van het nieuwe theaterseizoen, welke eind augustus weer van start gaat. Maandag 22 augustus is De Hofnar weer geopend en schenken onze horecamedewerkers graag weer een heerlijke kopje koffie voor je in en kun je bij onze kaartverkoopmedewekkers weer terecht voor allerlei vragen rondom een voorstelling en het bestellen van kaarten.  Tijdens de zomerstop kun je voor het bestellen van kaarten terecht op www.hofnar.nl. Heb je een vraag, dan kun je mailen naar kaartverkoop@hofnar.nl. Deze mail wordt beperkt bijgehouden.