Loopgroep Cranendonck Singelloop

WEERT / CRANENDONCK – Op vrijdag 30 juni hebben 4 lopers van Loopgroep Cranendonck deelgenomen aan de Gamma Singelloop in Weert. Daarbij werd gekozen voor de langste afstand van 10 km. Daarvoor moesten de lopers 5 ronden door de binnenstad van Weert maken waar afgelopen vrijdag van alles te doen was. Ondanks dat de temperatuur wat aan de hoge kant was, verraste Michael de Kok met een tijd van 49:08. Daarmee dook hij voor het eerst ruim onder de 50 minuten. Een mooi PR op deze afstand voor hem. Jeffrey Meurkens wist ook wel raad met de omstandigheden en finishte in 46:38.

Geert Hertogs eiste met een derde plaats een podiumplek op in de 60 plus categorie en liep 45:28. Een knappe prestatie. Erik de Laat eindigde met een 4e plaats net buiten het podium in de 50 plus categorie. Maar ook hij was tevreden met zijn vlakke race in 38:41.

Denk jij ook wel eens dat wat meer bewegen in de buitenlucht goed zou zijn? Sluit je dan nu aan bij LG Cranendonck. Voor een bedrag van slechts 30€ train je t/m eind september mee. Hierbij is op 17 september een startbewijs inbegrepen voor de Halve en Kwart Marathon van Cranendonck. Uiteraard kun je dan ook voor een kortere afstand van bijvoorbeeld 5 km kiezen. Dus ga die uitdaging aan ook al heb je geen of weinig loopervaring. Iedereen traint namelijk op zijn eigen niveau. Kijk voor meer informatie op www.loopgroepcranendonck.nl