Jeroen en Melissa getrouwd

PELT – Op vrijdag 14 juli zijn Jeroen en Melissa getrouwd. De trouw vond plaats aan het gemeentehuis van Overpelt. Jeroen en Melissa kennen elkaar al 6 jaar en ze waren al bijna vier jaar verloofd. Het stel leerde elkaar kennen op ‘Ilove the 90’s.’ En sinds die dag waren ze niet meer bij elkaar weg te slaan. Jeroen en Melissa hebben een prachtige dochter (Lizzy) die in december al 5 wordt. Jeroen werkt al 12 jaar bij Nyrstar in Budel en Melissa werkt al 1,7 jaar bij het kinderdagverblijf Karbonkeltje in Pelt. 

De trouwdag startte met de make-up en kappersbeurt van de bruid. Daarna werden prachtige foto’s gemaakt. Na de plechtige zaken van het huwelijk gingen ze weer lekker naar huis om daar te genieten van een barbecue. Na die drukke dag konden ze even uitrusten want de avond erna startte een geweldig dansfeest dat tot  in de vroege uurtjes doorging. “We hebben ongelofelijk genoten van deze twee onvergetelijke dagen! Dank jullie wel allemaal,” aldus Melissa en Jeroen.

Foto Ben Ieven