Nacht van de Atletiek 

PELT – Op 15 juli was de Nacht van de Atletiek. SACN was de best vertegenwoordigde Limburgse Club met 19 deelnemers. De organiserende club had 18 deelnemers! Voor deze topwedstrijd in Limburg met haast 1000 deelnemers waarvan 535 buitenlanders, moest je al goed uit de verf komen om te mogen deelnemen!

De jeugdatleten van SACN deden het goed maar de atleten vanaf cadet deden het nog beter! Lander Loomans cadet liep op de 800 meter maar liefst 4”21 sneller dan ooit! Witse Vandeweyer (cadet) verbeterde ook zijn persoonlijk record met 1”60 op de 800 meter.

Bij de scholieren dook Lowie Wouters voor het eerst onder de 2 minuten met een tijd van 

1’58”60 op de 800 meter. Ook Thomas Leendertse liep sneller dan ooit met zijn tijd van 10”90 op de 100 meter. Helaas voor hen stond er op dat moment een beetje teveel rugwind om de tijd te kunnen homologeren! Het was over de ganse lijn een topmeeting voor Sporting Atletiek Neerpelt ! 

Foto Witse Vandeweyer, Lander Loomans en Lowie Wouters