Pasar’s proevertjesfietstocht ondersteunde twee goede doelen

HAMONT-ACHEL – Onlangs kon Pasar Hamont-Achel aan elk van de twee goede doelen een bedrag van €700 overmaken. Voor de patiëntenvereniging van Net&MEN kanker nam oa Jo Lambrechts, voorzitter van Pasar Kortessem, en zelf getroffen door deze zeldzame vorm van kanker de cheque in ontvangst samen met de voorzitter van deze vereniging Eddy De Neckere. Op zaterdagmorgen konden wij de cheque aan voorzitster Ellen Raekels en een delegatie van St Vincentius, afdeling Hamont-Achel, overhandigen. Deze mooie bedragen konden alleen aan de beide goede doelen geschonken worden door de deelname van 220 proevende fietsers en natuurlijk door de gulle vrijgevigheid van de streekproducenten. De producten kreeg Pasar gratis ter beschikking gesteld van hun en ze werden tijdens de fietstoer in de vorm van een gratis proevertje aangeboden. Hierbij vernoemen we graag Aspergeboerderij Beliën, Blauwe bessen Jan Janssen, Hoeve-ijs ’t Mulke, De Achelse Kluis, Gelateria Mama Mia, wijnmakerij Vinadis en Kaasmakerij Catharinadal. Bij inlevering van het deelnamebonnetje kregen de deelnemers nog een plantje, geschonken door Plantsoen.