Grondwerken Gert Aarts: voor al uw grote én kleine klussen 

HAMONT – Nadat hij ruim 20 jaar ervaring opdeed bij een bedrijf gespecialiseerd in grondwerk en waterbouw, besloot Gert Aarts 3 jaar geleden om als zelfstandige aan de slag te gaan. Zowel Belgische als Nederlandse particulieren en bedrijven kunnen beroep doen op Gert Aarts voor o.a. grondwerken groot en klein, het uitgraven van zwembaden, vijvers, tuinpaadjes,… En ook voor het verwijderen van struiken, hagen bent u bij Grondwerken Gert Aarts aan het juiste adres. 

Wat 3 jaar geleden kleinschalig begon, is ondertussen uitgegroeid tot een professionele partner voor het uitvoeren van grondwerken van A tot Z. “Klopt,” legt Gert uit. “Het wagenpark is doorheen de jaren flink uitgebreid waardoor we  nog meer werken kunnen uitvoeren en een nog betere service kunnen verlenen aan onze klanten.” Gert vertelt verder: “Zo kunnen we niet enkel bij particulieren grondwerken uitvoeren, maar ook grote bouwwerven en projecten zijn bij ons in goede handen. We hebben onlangs geïnvesteerd in een degelijke sloophamer waardoor we nu ook, waar nodig, sloopwerken kunnen uitvoeren. En dankzij ons ruim netwerk van contacten met o.a. architecten, hoveniers, bouwheren, zwembadbouwers,… kunnen wij eveneens projecten van A tot Z verzorgen voor de klant. Alles verloopt dan via één aanspreekpunt, wat velen als prettig ervaren. Wij nemen al het werk uit handen en zorgen voor het complete project, van de afgraving tot de afwerking.” 

“Wanneer men ons contacteert voor een opdracht, gaan we altijd ter plaatse kijken bij de klant. Zo kunnen we samen de ideeën en wensen overlopen, een goede inschatting maken van de werkzaamheden en een correcte offerte presenteren.” Zowel Belgische als Nederlandse klanten zijn welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Gert. “We hebben een Belgisch alsook een Nederlands btw-nummer, waardoor particulieren én bedrijven aan beide kanten van de grens contact met ons kunnen opnemen. We zijn werkzaam in de ruime regio en pakken zowel kleine als grote klussen aan. Omdat we ons flexibel opstellen kunnen we ook kleinere klussen, die tussentijds op ons pad komen, op korte termijn inplannen.” 

Grondwerken Gert Aarts is er voor al uw grond- en afbraakwerken, voor het leggen van rioleringen bij nieuwbouw- of renovatieprojecten, voor het grondwerk bij de aanleg of renovatie van tuinen, het plaatsen van schutting, het frezen van tuin en gazon, het verwijderen van bomen, struiken, stronken,… en het afvoeren van het afval hiervan. Bovendien kan Gert ingehuurd worden als machinist van machines allerhande. Dit is slechts een greep uit alle werkzaamheden die dit bedrijf aanbiedt. Staat er niet tussen wat u zoekt, vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan! 

Neem contact op met Grondwerken Gert Aarts via tel. 0032 497 790292 of via grondwerken.aarts@gmail.com