Kermiskoningin 2023 Gilde St Joris – St Barbara

MAARHEEZE – Op dinsdag 18 juli was het kermissschieten bij Gilde St. Joris St. Barbara in Maarheeze. Na een sportieve wedstrijd met een groot aantal schutters is Hilde Kiggen Kermiskoningin 2023 geworden. Op dinsdag 18 juli werd er rond 14.00 uur gestart met het inschrijven, 70 schutters namen deel aan deze wedstrijd.

Na uren van spanning onderlinge competitie en samen al diverse prijzen verdeeld te hebben, viel dan uiteindelijk na 136 schoten het laatste stuk van de vogel naar beneden en was er een nieuwe kermiskoningin 2023: Hilde Kiggen.                                                                                 

Hoofdman Jac Beerten bedankte de kermisschiet-commissie die al 35 jaar dit prachtige evenement heeft georganiseerd en er nu mee gaat stoppen, De commissieleden zijn Toon Liplijn, Harry Maas en Peter van der Linden. Na deze dankwoorden keerde iedereen na uren van strijd en competitie, dan ook opgetogen naar het gezellige Café Ons Lieske. Daar werd de prijs uitgereikt en werd er nog lang nagepraat over dit zeer goed bezocht en geslaagd evenement.

De nieuwe Kermiskoningin kreeg van scheidende voorzitter kermiskoningschieten Toon Liplijn de wisselbokaal onder luid applaus uitgereikt en ze mag er een jaar lang van genieten. Allen die op welke wijze dan ook hebben meegewerkt om alle evenementen te doen slagen, bedankt voor jullie inzet.

Op de foto Kermiskoningin 2023 Hilde Kiggen