Samen zo lang mogelijk zelfstandig ouder worden 

REGIO – Maak Rimpels! Tijdens bijeenkomsten in groepsverband reiken de mensen van Maak Rimpels hulpmiddelen aan om zelfredzaam, vitaal en digivaardig te blijven. Zo wordt u met elkaar op een positieve manier ouder en kunt u de dingen die u wilt doen, blijven doen.

 Met Maak Rimpels vormt u een netwerk in een gezellige, veilige en gemoedelijke sfeer. Een samenredzame groep voor contact en gezelligheid, maar ook een die naar elkaar omkijkt en elkaar ondersteunt als het even tegenzit.

Zelfredzaam met praktische kennis

Maak Rimpels geeft praktische kennis en hulpmiddelen om sociaal, vitaal en digivaardig te blijven. Zo wordt u nog meer bewust van gereedschappen die u ondersteunen bij uw zelfstandigheid.

Door de sterke basis van uw Maak Rimpels groep en de opgebouwde zelfredzaamheid kunt u de voor u belangrijke dingen blijven doen. Zoals thuis wonen, fietsen, een hobby uitoefenen, uitstapjes maken of met vrienden en familie afspreken.

Er zijn vier programma-onderdelen:

• Positieve Gezondheid

• Digivaardigheid

• Vitaliteit

• Samenredzaamheid

Doet u mee met het Maak Rimpels programma?

Het programma is geheel vrijblijvend en flexibel naar uw interesses. Maak Rimpels is een regionale samenwerking tussen CZ, VGZ en de Gemeente Cranendonck en wordt gratis aangeboden aan alle oudere volwassen (65+) in Soerendonk.

Er wordt gestart met het programma-onderdeel “Positieve Gezondheid” op woensdagmorgen 6 september van 10.00 tot 11.30 uur.  De vervolgbijeenkomsten worden op dezelfde tijd en locatie gehouden op 13, 20 en 27 september. Dat is in De Huiskamer in Den Donck aan de Van Schaiklaan 1 in Soerendonk.

Voor aanmeldingen of voor vragen kunt u terecht bij Carla van der Sanden (06 12 31 49 40).

U kunt zich ook aanmelden via de website van Maak Rimpels (www.maakrimpels.nl) via de knop “inschrijvingen”.

Gruppe Senioren als Freunde machen ein Selfie mit dem Smartphone in der Natur