Viertal rijdt ‘Rondje Brabant’

CRANENDONCK – Op donderdagochtend 27 juli of beter gezegd nacht om 4 uur begonnen Maikel Baten, Bas Jaspers, Erik de Laat en Rob Jaspers in het donker aan een mooi avontuur; namelijk ‘n Rondje Brabant fietsen waarbij alle uithoeken van de provincie aangetikt werden. 

Een uitdaging van maar liefst 400 kilometer. Maar dat was niet het enige dat overwonnen moest worden. Nee, het regende die dag van de eerste tot de laatste minuut. En een straffe zuidwestenwind kon er ook nog wel bij. Maar gekoerst werd er! En mede door de geweldige ondersteuning van de ploegleiders Jos Jaspers en Hein Baten kon er om 20.45 uur in De Bout in Soerendonk geproost worden op een zware maar onvergetelijke dag!

Op de foto Maikel Baten, Bas Jaspers, Erik de Laat en Rob Jaspers voor vertrek