HAC Cul Cup

HAMONT-ACHEL – Eindelijk is er weer een verse editie van de internationale lachwedstrijd: Hac Cul Cup. Humor is universeel. Ongeacht geslacht, ras, etnische afkomst, religie of handicap.  Ben jij grappig of denk je dat je leuk bent? Dan is dit je kans!
Schrijf je in voor de comedywedstrijd: De Hac Cul Cup! De HacCulCup, kortweg HACCC, georganiseerd door HAC weekblad samenWauwie is een internationale wedstrijd die bestaat uit drie voorronden en een finale. De voorronden vinden plaats in september in Maarheeze, Budel en Pelt.
De finale wordt gestreden op zaterdag 14 oktober in Cinema Walburg te Hamont. 

De uiteindelijke winnaar gaat naar huis met €250 de HacCulCup-trofee en een betaald optreden op HACCC2024. Dit is je kans! Laat iedereen zien dat jij mensen aan het lachen kunt maken als geen ander. Hoe kun je je aanmelden? Stuur een mailtje naar arian@wauwie.com o.v.v. “HACCC2023 deelname”, dan ontvang je alle informatie. Uiteindelijk mogen er 30 personen meedoen aan de voorronden. Wanneer er zich meer dan 30 personen aanmelden, zal er een loting plaatsvinden. Info: www.wauwie.com/hacculcup