Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven

REGIO – Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) is sinds 1 januari 2022 dé opvang voor zwerfdieren in nood in de regio Eindhoven. De stichting verzorgt de opvang en het vervoer van zwerfdieren en in het wild levende dieren, voor 14 Brabantse gemeenten waaronder Cranendonck. ROZ Eindhoven is via HAC Weekblad op zoek naar een nieuw baasje voor deze twee katten. ROZ schrijft: “Deze prinsesjes zijn op Koningsdag bij ons binnengekomen, vandaar hun namen. Ze zijn helaas na plaatsing weer teruggekomen omdat één van de gezinsleden heel bang voor katten bleek te zijn. We gunnen ze een fantastische herkansing want ze zijn gewoon superaanhankelijk en heel sociaal. Ze kunnen het erg goed vinden samen en gedragen zich als voorbeeldige kittens; veel spelen, stoeien, ondeugend zijn en ook nog heerlijk veel slapen. Ze zijn gewend aan 2 katers en andere, kleinere kittens in het gastgezin waar ze momenteel verblijven. We verwachten dat ze ook prima om kunnen gaan met een hond, mits dit voorzichtig geïntroduceerd wordt. Kinderen vinden ze ook erg interessant, want die kunnen leuk met ze spelen en lekker veel aandacht geven. Deze prinsesjes verdienen een gouden mandje, waarbij het personeel regelmatig thuis is. Een afgeschermde tuin of katten-ren heeft de voorkeur. Het zijn al wat oudere kittens, zo’n 19 weken en hoewel ze nog steeds heel veel energie hebben, zullen ze wat minder streken hebben dan de wat jongere soortgenootjes. Dus ben je op zoek naar wat oudere kittens met voorbeeldig gedrag, denk dan eens aan deze knappe prinsesjes!”

Meer info: ROZ Eindhoven, Kanaaldijk Noord 127a, Eindhoven Email: info@rozeindhoven.nl www.rozeindhoven.nl Bel 0031 40 7470147