Loopgroep Cranendonck pakt korte zomerstop

CRANENDONCK – Afgelopen zaterdag was in verband met de zomerstop de laatste training van LG Cranendonck. Op verzoek van enkele lopers werd er getraind in het losse zand van de tankbaan en Weerter-Budelerbergen. Een pittige training maar wel zo mooi om eens in een andere omgeving dan De Vloeten te lopen. Op maandag 14 augustus starten de trainingen weer. Op maandagavond worden deze verzorgd door Elvira Michael en op vrijdagavond of zaterdagochtend door Erik de Laat. We zouden graag wat nieuwe leden begroeten op deze trainingen. Ook beginnende lopers krijgen een programma dat bij hen past. Dus schroom niet en sluit vrijblijvend bij enkele trainingen aan.

Tenslotte nog een reminder voor deelname aan de “Halve en kwart marathon van Cranendonck” die op zondag 17 september georganiseerd wordt. Voor meer info kijk op www.loopgroepcranendonck.nl 

Op de foto er werd getraind in het losse zand van de tankbaan en Weerter-Budelerbergen