Fiets 3-daagse Soerendonk 2023

SOERENDONK – Op dinsdag 8 augustus, woensdag 9 augustus en donderdag 10 augustus 2023 (2e week bouwvak) wordt in Soerendonk alweer voor de 16e keer een fiets 3-daagse georganiseerd. De organisatie is in handen van het Sint-Jansgilde Soerendonk. Er is door vrijwilligers enthousiast gewerkt om gevarieerde nieuwe routes uit te zetten. Deelnemers maken in 3 dagen tijd kennis met de fraaie omgeving van Soerendonk. De routes zijn volledig van pijlen voorzien en de fietsers ontvangen daarnaast een routebeschrijving en een versnapering.

Voor deze fiets 3-daagse kunt u kiezen uit drie afstanden, ongeveer 30 km, 45 km of 60 km. De zorgvuldig uitgekozen routes gaan zoveel mogelijk over rustige wegen en bosrijke fietspaden in de landelijke omgeving van Soerendonk. Deze fietsroutes zullen u niet alleen door de Brabantse Kempen voeren maar u zult ook langs unieke locaties komen in de Belgische Kempen. De routes vergen geen uitzonderlijk uithoudingsvermogen of bijzondere fietsvaardigheden. Daarom zijn ze zeer geschikt voor het hele gezin. U kunt in uw eigen tempo fietsen en zo vaak stoppen als u wilt. Picknicken op daarvoor aangelegde plaatsen of een terrasje pikken behoort tot de mogelijkheden.

Inschrijven voor deze fietsroutes is mogelijk op de dag zelf bij het startpunt van de route. Vertrek en einde van de fietsroutes voor deze dagen zal zijn bij de Schuilhut van het Sint-Jansgilde Soerendonk gelegen aan de Groenstraat 3a 6027 PW te Soerendonk. Starten voor de 60 km is mogelijk tussen 9.00 en 15.00 uur, voor de 45 km kan gestart worden tussen 9.00 en 17.00 uur en voor de 30 km kan gestart worden tussen 9.00 en 17.00 uur. 

Het inschrijfgeld bedraagt 10€ per persoon voor drie dagen. Ook kan er elke dag afzonderlijk worden gestart. De inschrijfkosten bedragen dan 4€ per persoon. Kinderen tot en met 10 jaar mogen gratis deelnemen. Voor meer info: www.sint-jansgilde.nl of bezoek onze Facebook pagina: www.facebook.com/sintjansgildesoerendonk