Gilde St. Joris-St Barbara bij Folkloredagen Praag

MAARHEEZE – Dinsdag 18 juli vertrok een bus vol Gildebroeders en Gildezusters van Gilde St. Joris-St Barbara met partners naar Praag. Ze namen er deel aan de Internationale Folklore dagen van 19 t/m 23 juli. Ze hebben in vol ornaat deelgenomen aan de optocht door Praag, trokken veel bekijks en oogsten lof over hun optreden.

In de voorafgaande dagen hebben ze hoogtepunten van Praag bekeken en er samen met elkaar een mooi internationaal uitstapje van gemaakt waar eenieder met veel plezier aan kan terugdenken. Dit waren de laatste evenementen voor de vakantie. Het is wel duidelijk dat Gilde St. Joris-St Barbara veel activiteiten organiseert. Daar wil je toch ook aan deelnemen? Als je meer info wil over wat er zoal mogelijk is binnen het Maarheezer Gilde, loop eens binnen in de Schutse aan de Kalberg 1D. 

Je kan altijd vrijblijvend eens binnenlopen op dinsdagavond. Dat is de verenigingsavond van Gilde St. Joris-St Barbara waar alle activiteiten plaatsvinden. Misschien is het Gilde wel iets voor jou? 

De Gildebroeders en Gildezusters wensen iedereen allemaal een fijne vakantie toe!