Repair Café Buuls Zitje

BUDEL – Deze week is er weer een Repair Café  in Trefpunt ’t Buuls Zitje. De hele bezetting van het Repair Café staat klaar met het nodige gereedschap. Op zaterdag 5 augustus kun je komen met defecte apparaten. Je kunt denken aan broodroosters, koffiezetapparaten, stofzuigers, boormachines, klokken etc. Geef je apparaat een tweede leven want een nieuwe kopen kan altijd nog! En zeker in deze dure tijden is een reparatie de goedkoopste oplossing. Is een apparaat afgeschreven dan kun je het ook naar de Huiskamer in Budel-Schoot, Maarheeze of Soerendonk brengen waar de Mannen van Metaal ze uit elkaar halen en onderdelen worden dan nog hergebruikt. Heel veel mensen worden echter wel geholpen en gaan weer blij naar huis. De reparatie is gratis, behalve wanneer er materiaalkosten zijn. Een bijdrage in de pot wordt altijd gewaardeerd. Het Repair Café is van 10.00 tot 12.00 uur en de koffie staat klaar (voor 75 cent per kop). ‘t Buuls Zitje is dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag met alle wekelijkse activiteiten zoals kaarten, knutselen, rummikub spelen, lunch(om de week) en schilderen, evenals de gezellige koffieochtenden en -middagen. Voor meer info en de exacte openingstijden, kun je kijken op de Facebookpagina. Je kunt ook mailen naar buulszitje@gmail.com of bellen: 0031 6 10227398 naar ’t Zitje of coördinator Kitty (0031 6 30447705) . Of neem een leuke info-flyer mee uit onze Huiskamer. ’t Buuls Zitje vind je op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in MFC de Borgh naast de foyer. Hopelijk tot ziens!