Babeau Huidinstituut, voor eerlijk en goed advies 

In een prachtig pand, verscholen in het groen, maar perfect bereikbaar aan de randweg van Budel ligt Babeau Huidinstituut.

Eigenaresse Stefanie Leijser heeft de afgelopen tijd een ambitieuze verbouwing uitgevoerd aan het pand waardoor er nu meer behandelruimtes zijn voor verschillende disciplines op het vlak van huidverbetering. 

Waar het eerst al een mooie beautysalon was is het nu uitgegroeid tot een multidisciplinair instituut waar mensen warm en deskundig ontvangen worden door Stefanie en haar collega’s. Bij deze veranderingen hoorde ook een nieuwe naam die paste bij de vernieuwde zaak, maar ook bij de toekomstige ambities.

Want ambitieus is Stefanie zeker, ze zit vol plannen voor de toekomst en dat kan perfect vanuit de vernieuwde locatie.

Bij binnenkomst word je meteen verrast, want je waant je in een spa. Warme kleuren, heerlijke geuren en luxueuze materialen zorgen ervoor dat je je instant op je gemak voelt. Stefanie zelf is het hart van de zaak en haar motto is dan ook dat iedereen terecht moet kunnen voor eerlijk en deskundig advies. Je kan er op afspraak terecht voor een gratis intake gesprek en Stefanie zal altijd gaan voor een goede en betrouwbare uitleg.

In september bestaat het huidinstituut alweer 12 jaar en dat kan alleen door altijd eerlijk te zijn over de aangeboden behandelingen. Behalve Stefanie bestaat het team uit drie ervaren huidspecialisten, een huidtherapeut, een cosmetisch arts en een deskundige op het gebied van permanente make-up.

Dit kan nu allemaal plaatsvinden in haar Huidinstituut. Mocht er een complexe vraag zijn waarvoor een van de huidspecialisten geen passende oplossing heeft, dan zullen ze je altijd doorverwijzen naar een partner die die oplossing wel voorhanden heeft. Liever geen klant dan een ontevreden klant, want positieve feedback van je klanten is het belangrijkste.

Stefanie en haar collega’s zullen behalve goed advies ook de werking van de producten uitleggen en wat het belang is van de werkzame stoffen erin. Ze zijn ook altijd eerlijk over het verwachtingspatroon van de behandeling voor elke specifieke klant. Geen valse beloftes dus!

Bovendien kunnen klanten altijd terugvallen op persoonlijk contact met Stefanie en haar collega’s in het geval van vragen over de behandeling en het verloop ervan. 

Ook voor cosmetische ingrepen zoals botox, fillers en ooglidcorrectie kun je bij Babeau terecht, want ze werkt samen met de hoog aangeschreven cosmetisch arts Dr. Babak en daardoor kunnen de meeste ingrepen ter plaatse bij Babeau uitgevoerd worden. 

Met een tweede kindje op komst en ambities voor uitbreidingen onder de naam Babeau ligt er een mooie toekomst in het verschiet voor deze hardwerkende, vriendelijke en sociale dame.

Kijk zeker even op haar website of socials als je meer wil weten over het aanbod.

www.babeauhuidinstituut.nl of ga naar haar Instagrampagina
Babeau Huidinstituut
Randweg-Oost 35, 6021 PA  Budel
0031 (0) 495 238 260
info@babauhuidinstituut.nl