Ferm Lindelhoeven viert 100e verjaardag met kunstwerk en feest

PELT / LINDEL – In aanloop naar het grote feest in september nodigt Ferm Lindelhoeven iedereen uit op de inhuldiging van hun draadkunstwerk. Belangstellenden zijn welkom op 4 augustus om 19.00 uur op de hoek van de Kapelstraat en de Lindelsebaan.

Het eigenlijke eeuwfeest vindt plaats op 2 september. Dan viert Ferm Lindelhoeven haar honderdste verjaardag. Dat doen ze met een dankviering en een academische zitting in de kerk van Lindelhoeven vanaf 14.30 uur. Nadien volgt een receptie in de kleine zaal van De Drossaerd. Zowel leden als oud-leden zijn welkom om deze verjaardag mee te vieren. Wie er graag bij wil zijn, kan inschrijven voor 15 augustus via ferm.lindelhoeven@gmail.com 

Deze week in HAC Weekblad meer info over 100 jaar Ferm.