Lancering Trappas

HAMONT-ACHEL – Na enkele jaren van geweldige Trappistenproeverijen, heeft Kon. Harmonie St-Cecilia Hamont het geliefde evenement een flinke upgrade gegeven! 

De trappistenproevereij heeft ook een fonkelnieuwe naam: Trappas! Dat is een naam die perfect weergeeft waar het event voor staat: een smaakvolle combinatie van Trappistenbieren en verrukkelijke Tapas, samen op één gezellig plankje.

Het Trappas-event is doorheen de jaren uitgegroeid tot veel meer dan alleen een bierproeverij. Er wordt nu ook een selectie van ambachtelijke trappist-producten aan geboden, waaronder kazen, mosterd, brood, en zelfs confituur, allemaal vervaardigd met hetzelfde pure vakmanschap als de trappistenbieren zelf. Het is een waar genot om deze lekkernijen te combineren op een tapasplankje, dat is waar het hart sneller van gaat kloppen. Maar dat is niet alles! De organisatie wil iedereen graag meer dan alleen laten proeven en smullen…Dit jaar trappen de daarom het evenement op gang met een gezellige fietstocht voor de hele familie! Dan kan er ook genoten worden van al het moois dat Hamont-Achel te bieden heeft! Het Trappas evenement is op zondag 27 augustus van 12 rot 22 uur in de Monastery Garden in Hamont. 

Meer info vind je op https://www.facebook.com/trappas.hamont