Bridgen bij Bridge Club Cranendonck

CRANENDONCK – Bridge Club Cranendonck in Maarheeze start eind augustus het nieuwe seizoen en kan nieuwe leden gebruiken. Er wordt gebridged in competitieverband, maar in een gezellige, gemoedelijke sfeer. Er wordt gespeeld elke woensdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur in De Smeltkroes in Maarheeze. Er geldt een lage lidmaatschapsprijs, waarvoor u elk seizoen 38 middagen kunt spelen, met naast de competitie ook speciale middagen zoals Kerstdrive en Paasdrive. Het seizoen loopt van eind augustus tot eind mei. Wanneer u zich als nieuw lid aanmeldt voor het nieuwe seizoen, krijgt u de mogelijkheid om eerst 4 zittingen “op proef” te spelen, voor u definitief kiest voor een lidmaatschap. U betaalt dan voor het resterende deel van het seizoen een gereduceerde lidmaatschapsprijs. Voor meer info zie de website: www.bridgeclubcranendonck.nl  U kunt zich aanmelden bij de wedstrijdleider:

Michel Naninck, tel. 0031 495-843562, e-mail: bridgeclubcranendonck@gmail.com Wilt u eerst meer informatie neem dan ook rustig met hem contact op.