Dans- en muziekmiddag bij Senioren Budel 

BUDEL – Senioren Budel heeft op 9 juli een geslaagde Dans- en Muziekmiddag georganiseerd. Door de vakantietijd waren er wel wat minder deelnemers dan de voorgaande keren, maar zo’n 100 liefhebbers wisten De Borgh te vinden. Door middel van grote kamerschermen was de foyer wat kleiner gemaakt tot een knusse en gezellige feestzaal. De viermansband ’t Orkesje wist weer aanstekelijke en herkenbare nummers te brengen van rock en roll tot slowfoxjes zodat de dansvloer van begin tot einde gevuld bleef. 

Het was zó gezellig dat er nog een klein uurtje aangeplakt werd waarna iedereen met enige tegenzin huiswaarts ging. De volgende dans- en muziekmiddag staat gepland op 22 oktober 2023. Op 29 september is er nog een dansavond ‘net als vruuger’ in De Wielerbaan. Noteer in de agenda: 19 augustus bij het grote Senioren zomerfeest in de grote tent achter De Wielerbaan.