Werken via een uitzendbureau

WEERT – BaanHuis, een uitzendbureau in Weert, zal tijdens de aankomende Walk & Talk netwerkbijeenkomst op 21 augustus 2023 uitgebreid ingaan op de vele aspecten van het werken via een uitzendbureau. Joeri Teeuwen, eigenaar van BaanHuis, zal je tijdens de bijeenkomst informeren over de mogelijkheden, werkwijze en de voor- en nadelen die gepaard gaan met het werken via een uitzendbureau.

Joeri zal uitleggen dat uitzendbureaus zich niet alleen richten op tijdelijke banen, maar juist ook op vaste banen. Hiermee wordt een breed scala aan mogelijkheden geboden aan werkzoekenden die op zoek zijn naar een stabiele carrière. 

Aanmelden voor de Walk&Talk netwerkbijeenkomst op 21 augustus 2023 om 9.30 uur bij Bibliocenter Weert kan via de website www.bibliocenter.nl/werkzoekenden.

Walk & Talk
De Walk&Talk netwerkbijeenkomst biedt werkzoekenden de gelegenheid om nieuwe ideeën op te doen en energie te krijgen voor hun zoektocht naar werk. Naast praktische tips van de gastspreker hebben de deelnemers de mogelijkheid om te leren van de ervaringen van anderen. Walk & Talk fungeert als een ontmoetingsplek waar werkzoekenden elkaar kunnen treffen, netwerken en waardevolle kennis en ervaringen kunnen delen. De bijeenkomst is bedoeld om een ondersteunende omgeving te creëren waarin deelnemers elkaar aanmoedigen en helpen bij het vinden van werk.