Gevolgen van het besluit om de Tijdelijke Randweg Zuid op te heffen

CRANENDONCK – Al twee weken op rij heeft het HAC-Weekblad me de mogelijkheid geboden om mijn zorgen met u te delen. Hierbij mijn laatste bijdrage over dit onderwerp. In dit geval is het een cartoon waarin ik de gevolgen voor de Burg. van Houtstraat van het doorvoeren van het besluit om de functie van Tijdelijke Randweg Zuid op te heffen weergeef. Er zal van alles op te merken zijn over de kwaliteit van de cartoon, maar ik ben dan ook geen cartoonist, ik ben gewoon Wim die zich zorgen maakt! U kunt voor uzelf bepalen of u zich ook zorgen zou moeten maken of niet. U kunt het besluit vinden op de website van de gemeente Cranendonck  Actueel  Bekendmakingen  Verkeersbesluiten  Verlagen maximumsnelheid Tijdelijke Randweg Zuid dd. 5 juli 2023. 

Wim Ogier, Budel