Papierophaling Maarheeze 

MAARHEEZE – Zaterdag 12 augustus zal De Poort van Brabant het oud papier in Maarheeze ophalen. De leden van de muziekvereniging verzoeken inwoners het papier vóór 8.00 uur op het trottoir te plaatsen. Zij vragen iedereen vriendelijk het oud papier handzaam aan te bieden in dozen, dan wel gebundeld met touw om te voorkomen dat het over straat kan waaien. Let er s.v.p. op dat de dozen/bundels nog goed te tillen zijn. Voor de veiligheid van de vrijwilligers willen zij iedereen dringend verzoeken om het papier aan 1 kant van de straat te zetten, waar normaal ook de afval- en groencontainer geplaatst moeten worden. Papier in plastic zakken of in een container wordt niet meegenomen. Leden en bestuur van muziekvereniging De Poort van Brabant danken u alvast voor uw medewerking.